Корисні статті

5 кроків до Ваших бездоганних текстів

Оприлюднено

Хочете збільшити продажі в інтернеті або поліпшити відвідуваність веб-ресурсу? Зайшовши на сайт копірайтера, можна досягти поставлених цілей. Для цього не потрібно витрачати великі суми грошей, оскільки ціни на копірайтинг у мене прийнятні.

Як оформити замовлення?

Це можна зробити трьома способами:

П’ять кроків до ефективних текстів

Я працюю за перевіреною методикою, яка себе завжди виправдовує. Тому люди, які відвідали сайт копірайтера Ксенії Руд, залишаються задоволені результатами. Їхній бізнес виходить на новий рівень.

У кожного фахівця є власний секрет створення якісних продуктів. У мене він теж є. Для написання ідеальних текстів я роблю п’ять впевнених кроків. Ніякі перешкоди не заважають мені досягти поставленої мети.

На початковому етапі Ви даєте завдання і вказуєте вимоги до текстів. Я ознайомлююся з технічним завданням в той же день.

Наступним кроком на шляху до успіху є обговорення нюансів і уточнення деталей. Для цього я спілкуюся з клієнтом різними способами: по телефону, по електронній пошті, по Скайпу. В обов’язковому порядку обговорюються терміни. У мене можна замовити текст, який був необхідний ще вчора. Мій робочий графік не має чітких часових рамок. Тому я можу піти назустріч клієнтові в екстреній ситуації.

Третій етап – часткова передоплата. Ви оплачуєте 50% від суми замовлення. Це ключовий принцип, яким я керуюся. Серйозні замовники нормально сприймають мою умову і спокійно роблять передоплату. Для тих, хто в чомусь сумнівається, можливий поетапний розрахунок (оплата за кожну статтю).

Четвертий крок – написання контенту відповідно до поставлених завдань. Я аналізую інформацію, вибираю все найнеобхідніше і пишу статті. У них я додаю грамотність, щіпку SEO та емоції, які спонукають до дій.

Останнім кроком є ​​здача готового матеріалу в зазначені терміни. Ви читаєте статті і виплачуєте решту суми грошей. При необхідності (таке буває рідко) я швидко доробляю контент. Все, Ви залишаєтеся задоволені!

Ось так я створюю тексти. Відвідавши сайт копірайтера, скористайтеся послугами професіонала! Я порину в Вашу сферу діяльності і напишу хороші статті!