Корисні статті

Поширені запитання до копірайтера

Оприлюднено

Кому потрібні послуги копірайтера? Вони необхідні всім, у кого є власний сайт або комерційний веб-ресурс. Я наповнюю інтернет-магазини, блоги, сайти-візитки. Контент потрібен завжди. Статті сприяють просуванню сайтів у Всесвітній мережі.

Чи можливе написання тестової статті?

Ні. У портфоліо копірайтера достатньо робіт, за якими оцінюється рівень професіоналізму. Після ознайомлення з прикладами замовники зв’язуються зі мною по телефону або по пошті. Потім ми разом йдемо до намічених цілей.

Як оплачуються послуги копірайтера?

Я пропоную кілька варіантів оплати. Перший – на карту «ПриватБанк». Другий – переклад на гаманець WebMoney (U, Z, R). Замовники самі вибирають, що їм більше підходить.

Як швидко виконується замовлення?

Це залежить від декількох показників: обсяг роботи, складність завдання, завантаженість в певний момент. Робота починається після обговорення нюансів і узгодження термінів.

Яка вартість послуг копірайтера?

З такою інформацією можна ознайомитися в розділі «Ціни на послуги». На написання грамотних і корисних статей потрібно витратити час. Тому ціни на копірайтинг не можуть бути дешевими.

Можна отримати приклади текстів по конкретній тематиці?

Так. Я працюю з різними тематиками, оскільки вмію аналізувати та вивчати інформацію. Можу вислати приклад статті, присвяченої будівництву, здоров’ю, красі, меблям, облаштуванню інтер’єру, культурним пам’яткам. Також я писала тексти про обладнання, автомобілі, рекламні продукти, інтернет-маркетинг, дитячі іграшки.

Можна не заповнювати бриф?

Звичайно. Ви можете скласти ТЗ. У ньому необхідно вказати обсяг статті, ключові слова та інші важливі моменти. Якщо потрібно, я самостійно можу підібрати ключові слова.

Як оплачується робота?

Замовник робить часткову (50%) передоплату. Після прийняття текстів оплачується решта. Це мій основний принцип. Без передоплати в інтернеті ніхто не працює.

Ви самі пишете тексти?

Так. Я несу повну відповідальність за контент. У мене немає помічників. Всі тексти я пишу самостійно, попередньо вивчивши та проаналізувавши інформацію.

У Вас є портфоліо копірайтера?

З прикладами текстів можна ознайомитися в розділі «Портфоліо». Там представлено багато робіт на різні теми.

Який обсяг роботи для Вас оптимальний?

Денна норма – 15 тисяч символів. Максимум – 18000.

Вам знайомі основи LSI-копірайтингу?

Звичайно. Це актуальний напрямок в просуванні контенту. Під ним мається на увазі використання ключових слів і синонімів, релевантних слів. Клієнти часто замовляють LSI-копірайтинг. Я створюю якісні статті, в яких представлена ​​цінна інформація.

Як можна обговорити майбутню співпрацю?

Телефон, Скайп, електронна пошта, месенджери – вибирайте будь-який варіант.

Що робити, якщо клієнт не може скласти ТЗ?

В цьому немає нічого страшного. Ви можете розповісти про те, якої мети хочете досягти. Я задам потрібні запитання і з’ясую необхідну інформацію.

Можна отримати знижку на написання контенту?

Так. На великі проекти (3000 гривень і вище) надається 5% знижка. Це прекрасна можливість отримати грамотні статті від копірайтера та заощадити кошти.