Корисні статті

Купівля готових статей чи замовлення контенту у копірайтера?

Оприлюднено

Для просування будь-якого інтернет-магазину, інформаційного порталу, блогу потрібний контент. Його можна придбати на біржі або замовити статтю у копірайтера. У власників веб-ресурсів часто виникає питання, який варіант кращий. Для його вирішення давайте розглянемо такий момент детальніше.

Купівля готових текстів: огляд переваг та недоліків

Продаж статей на біржах – популярний вид заробітку, до якого вдаються фрілансери. Вони пишуть статті пачками та викладають їх на спеціальних майданчиках. При цьому копірайтери не вникають у суть теми, не підлаштовуються під цільову аудиторію і не залучають інтерес до Вашої компанії. Вони просто пишуть статті з метою отримання грошей. Тому користь від такого контенту невелика.

При купівлі текстів на біржі замовник отримує певні переваги:

Це уявні переваги. Вони не влаштовують власників сайтів, які хочуть отримувати прибуток в інтернеті. За допомогою дешевих готових текстів такої мети не досягти, оскільки при створенні контенту потрібно враховувати особливості бізнесу і розуміти головні завдання. Тому краще знайти у Всесвітній мережі сайт копірайтера та довірити відповідальну справу професіоналу. Тоді можна отримати той результат, на який Ви розраховуєте!

Написання статей на замовлення – ефективне рішення

Невідповідність змісту статті вимогам замовника та особливостям бізнесу – головний недолік готового контенту. Якщо Ви не хочете платити гроші за тексти, які Вам не знадобляться і не принесуть користі, скористайтеся допомогою професіонала. Я завжди готова написати статтю на замовлення, виходячи з вимог клієнта. Її вартість не буде захмарною. Вартість моїх послуг прийнятна для замовників з Києва, Харкова, Дніпра.

Звернення до фахівця, який спеціалізується на створенні якісного контенту, – найкращий вибір! Під ним маються на увазі такі переваги:

Написання статей на замовлення в Україні – створення тематичного, цікавого та актуального контенту для конкретного сайту. Це набагато вигідніше, ніж покупка текстів на біржах. Зиск полягає в тому, що за допомогою ефективного контенту власник веб-ресурсу досягає поставлених цілей. Це може бути успішне просування сайту в ТОП, отримання прибутку, поліпшення іміджу компанії.

Не замислюйтеся над тим, кому доручити написати статтю. Дзвоніть мені або пишіть на пошту. Всі завдання будуть вирішені!